UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві на перехресті зламався танк

Військові пропустили репетицію параду через поломку техніки.

У столиці на фінальну репетицію параду до 27 річниці Дня незалежності не доїхав один танк. Як повідомив начальник відділу зв'язків зі ЗМІ Міністерства оборони Олександр Мотузяник, танк зламався по дорозі.

"Військова техніка, яка прямувала на репетицію параду, зажадала технічної допомоги. До неї під'їхав автомобіль технічної підтримки ЗСУ. Деякий час там відбувалися технічні заходи, згодом машину евакуювали у військову частину", - повідомив він, передає УП.

Спікер додав, що ця подія не вплине на участь танка в параді.

За словами очевидців, танк простояв на перехресті вулиць Маршала Рибалка і Чорновола близько двох годин. При цьому час від часу з-під нього валив дим.

Раніше повідомлялося, що після репетиції параду ЗРК "Бук" протаранив офісний центр, в результаті інциденту з фасаду будівлі посипалася плитка.

Зазначимо, на параді в Києві 24 серпня вперше пролетять вертольоти морської авіації. Також у параді візьмуть участь більше чотирьох тисяч українських військовослужбовців, будуть продемонстровані нові зразки військової техніки, очікується участь у параді 300 військових з 18 країн світу.