UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві через заходи на Софійській площі тролейбуси та автобуси змінять свої маршрути

Транспорт курсуватиме за зміненим маршрутом із 06:00 до закінчення заходів.

У Києві завтра, 15 грудня, у зв'язку із проведенням заходів на Софійській площі, пов'язаних із Об'єднавчим Собором, тимчасово змінять режим роботи деяких тролейбусів та автобусів. Про це у п'ятницю повідомили у Київській міській держадміністрації із посиланням на комунальне підприємство "Київпастранс".

Так, із 06:00 до закінчення заходів рух буде організовано наступним чином: тролейбуси маршруту №6 від Мінського масиву до ст.м. "Лук'янівська"; тролейбуси №№16, 18 відповідно від вул. Академіка Туполєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу; автобуси №№24, 114 за схемою руху робочого дня.

На Софійській площі має відбутися молебень з нагоди проведення Об'єднавчого Собору по створенню єдиної помісної православної церкви України.

Повідомлялося також, що територія заповідника "Софія Київська" буде закрита для відвідувачів у суботу, 15 грудня, у зв'язку з проведенням Об'єднавчого Собору. Зараз повним ходом йде підготовка до проведення заходу. Тривалість Собору невідома, тому не можна зараз сказати, коли заповідник зможуть відвідати туристи та мешканці столиці.