UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві біля метро "Чернігівська" відремонтують шляхопровід

Ремонт дасть змогу збільшити пропускну спроможність дороги.

У Києві біля станція метро "Чернігівська" на перетині вулиці Миропільської з Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метрополітену відремонтують шляхопровід. Роботи здійснюватимуться у 2019-2021 роках. Відповідні роботи передбачено розпорядженням КМДА № 1832.

"Капітальний ремонт дасть змогу збільшити пропускну спроможність дороги, забезпечити належний санітарно-технічний стан шляхопроводу, поліпшити якість обслуговування громадським транспортом і створити належні умови для автотранспортного та пішохідного руху в Дніпровському районі", - зазначає пресслужба КМДА.

google.com/maps

google.com/maps

Комунальну корпорацію "Київавтодор" визначено замовником робіт. У 2019-2020 роках "Київавтодор" узгодить з Управлінням патрульної поліції в м. Києві проектну документацію.

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів.

Міністр інфраструктури Криклій розповів про плани ремонту доріг по всій Україні в наступному році. Він зазначив, що у 2020 році уряд вдвічі збільшив фінансування на ремонт доріг і вже з весни почнуть будувати інші автомагістралі: Черкаси-Умань, Стрий-Львів, дороги на Кропивницький, Миколаїв та Кривий Ріг.

31 жовтня Держагентство автомобільних доріг України підписало меморандум про співпрацю із китайською компанією Poly Changda Engineering Co. Ltd. Завдяки цьому навколо Києва почнуть будувати Велику кільцеву автомобільну дорогу між М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп.