UA / RU
Підтримати ZN.ua

У київській області пенсіонерів будуть вакцинувати від коронавірусу у відділеннях «Укрпошти»

Поки така послуга доступна в 12 громадах

У пенсіонерів Київської області з'явилася можливість пройти вакцинацію від коронавірусу в відділеннях «Укрпошти». Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

«Пенсіонери Київської області можуть отримати щеплення від коронавірусу в відділеннях «Укрпошти». Сьогодні й завтра мобільні бригади працюватимуть паралельно в 12 громадах», — заявив голова Київської обладміністрації Василь Володін.

«Крім центрів і пунктів щеплень, ми тепер даємо можливість вакцинуватися пенсіонерам й у відділеннях «Укрпошти». Уже охопили 12 громад. Далі перелік будемо оновлювати. Це дозволить нашим людям похилого віку убезпечити своє здоров'я від тяжкого перебігу коронавірусу, який при наявності хронічних хвороб може призвести до складних і непоправних наслідків», — розповів Володін.

Читайте також: В Україні нині доступно понад 10 мільйонів доз вакцин проти COVID-19 – Шмигаль

Раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я офіційно затвердило перелік професій, для яких вакцинація проти коронавірусу є обов'язковою, про що йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я. Відповідний наказ набирає чинності через місяць з дня його опублікування.