UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві за час війни загинули 75 мирних жителів, зокрема чотири дитини

Українців закликають не нехтувати правилами безпеки.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в Києві загинули 75 мирних жителів, з них 4 дитини. При цьому поранення отримали понад 300 людей. Про це у Telegram повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Окупанти обстрілюють Київ, намагаються взяти нас в облогу і залякати. У Києві з початку російського вторгнення було пошкоджено 87 багатоповерхових житлових будинків і 10 приватних, 12 шкіл і 6 дитсадків. У столиці загинули 75 мирних жителів, з них 4 дитини. Поранено 307 цивільних та 16 дітей. Ми нічого не забудемо і нічого не пробачимо", - сказав міський голова.

Кличко також закликав жителів столиці дотримуватися комендантської години, не нехтувати правилами безпеки, а також не ходити до лісопаркових зон за межами житлових мікрорайонів через пожежну небезпеку.

Читайте також: РФ знову спробує атакувати Київ — Генштаб

З початку повномасштабного російського вторгнення окупанти не залишають спроб взяти Київ, щоб змінити владу на лояльну проросійську.

Українські військові зміцнюють кільцеву оборону Києва. На Правому березі українські війська змогли зупинити окупантів на відстані майже 70 кілометрів від столиці, що унеможливлює ведення вогню, за винятком ракетних обстрілів.