UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві вперше запрацював автоковоркінг

Гості можуть працювати з автівок, коли в місті немає світла.

За останні тижні через російські ракетні обстріли понад 6 мільйонів українців зазнали проблем з електропостачанням. Лише на Київщині близько 50% домогосподарств та підприємств тимчасово залишилися без світла, 75% — без тепла. 

Через регулярні блекаути українці шукають «острівці стабільності», де можуть залишатися на зв’язку з рідними та колегами й працювати у комфортних умовах за звичним графіком. Щоб задовольнити цю потребу, мережа супермаркетів «Сільпо» створила перший у Києві автоковоркінг.

«Коли на роботі чи вдома немає світла, українці їдуть шукати його в інші райони або намагаються працювати просто з автівок. На жаль, зв’язок у таких випадках не завжди стабільний. Тож ми обладнали паркінг магазину на вул. Березневій, 12-А системами Starlink, щоб наші гості могли приїжджати туди й спілкуватися та працювати онлайн без обмежень. А  під час обідньої перерви гості можуть замовити в магазині свіжі продукти, які наші кур’єри доставлять їм прямо до автомобілів. Наразі автоковоркінг — це унікальний для України формат, тож плануємо впроваджувати його і в інших маркетах мережі», — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».

Читайте також: Кияни просять облаштувати безкоштовні коворкінги на базі «Пунктів Незламності»: потрібно лише три речі

Мережа «Сільпо» вже облаштувала електрогенераторами 172 маркети. У них гості можуть зарядити свої гаджети, попрацювати зі стабільним зв’язком та інтернетом, погрітися і, звісно, придбати необхідні продукти. Повний список автономних магазинів «Сільпо» шукайте тут

Раніше ZN.UA публікувало список коворкінгів Києва, Львова, Рівного, де є генератори й Starlink.