UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві сніжить – центр міста скували затори

На дорогах міста працює близько 300 одиниць спецтехніки.

© Facebook/Киев оперативный
© Facebook/Киев оперативный
© Соцмережі
© Соцмережі

У Києві початок тижня виявився по-справжньому зимовим. Як і попереджали синоптики, до столиці завітали перші морози, надвечір пішов сніг. У центрі міста утворилася значні затори.

Бабель

Прибирати сніг і обробляти дороги протиожеледними засобами виїхало близько 300 одиниць спецтехніки, повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

«Звертаюся до водіїв бути обережними, а також не паркувати авто на узбіччях вулиць, де вони заважатимуть снігоприбиральній техніці розчищати дороги і проїзди», - закликав мер Віталій Кличко.

Читайте також: В Україну йде похолодання: синоптики попереджають про ожеледь і мороз

Синоптики прогнозують значне похолодання вже найближчої доби: вночі 21 грудня очікується до 9-11°морозу, вдень – 7-9° морозу. Крім низької температури повітря, у столиці очікується ожеледь на дорогах. Встановлено І рівень небезпеки, жовтий.

Холодна погода утримається й упродовж 22-23 грудня, температура повітря вночі опускатиметься до 11-13° морозу, вдень стовпчики термометрів покажуть 6-8° морозу.

У столиці почали працювати пункти обігріву, до яких можуть звернутися всі, хто потребує допомоги. У різних районах міста працюватимуть 44 пункти. Щоб уникнути переохолодження: