UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві поліцейські затримали ДРГ з арсеналом зброї

ДРГ мала із собою каністри із бензином, карти Києва та підроблені перепустки

© Національна поліція м.Києва
© Національна поліція м.Києва
© Національна поліція м.Києва

Столична поліція на одній із станцій метро затримала чотирьох диверсантів. Група здійснювала фотофіксацію. Про це повідомила Верховна Рада України в Telegram

"В автомобілі поліцейські виявили арсенал зброї, зокрема РПГ-7 та заряд до нього, автомати Калашникова зі спорядженими магазинами, гранати, саморобний вибуховий пристрій та тротилові шашки", - зазначили правоохоронці.

Працівники Департаменту міграційної поліції спільно з поліцейськими столичного управління метрополітену виявили двох чоловіків, які крадькома намагалися сфотографувати вхід у станцію та прилеглу територію.

"Неподалік правоохоронці виявили автомобіль, в якому перебували спільники затриманих. Усіх диверсантів затримали. Під час перевірки правоохоронці виявили в їхньому автомобілі арсенал зброї: РПГ-7, заряд до нього, автомати Калашникова АК-74 зі спорядженими магазинами та велику кількість набоїв 5,45 мм, гранати, соморобний вибуховий пристрій, тротилові шашки, військові ножі", - повідомили в поліції.

Там уточнили, що ДРГ мала із собою каністри із бензином, карти Києва та підроблені перепустки. Групу передали працівникам СБУ для проведення подальших слідчих дій.

Читайте також: Всі ДРГ в Києві ліквідовані – МВС

Нагадаємо, 26 лютого диверсійний загін окупаційних російських військ розстріляли автомобіль, у якому сиділи двоє дорослих та троє дітей. Трагедія сталася на вулиці Олени Теліги.