UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві під час ракетної атаки вибило вікна в двох школах

На разі в місті відомо про трьох поранених.

Станом на 10:15 ранку понеділка, 2 вересня, відомо про трьох постраждалих в Києві внаслідок ранкової ракетної атаки. Одній людині надали медичну допомогу на місці, а двох госпіталізували до медичних закладів столиці, повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Загалом в місті впали низка уламків збитих ракет. У Святошинському районі згоріли чотири автомобілі та зруйновано  нежитлову будівлю, яка загорілась після падіння уламків. Також пошкоджено приміщення станції метрополітену «Святошин». Пожежу ліквідовано, а станція метро працює в звичному режимі.

В Голосіївському районі пошкоджений та частково зруйнований корпус котельні навчального закладу. Пожежу ліквідували.

У Шевченківському районі уламки також впали на нежитлове приміщення. Пожежу на місці уже ліквідували.

Також зафіксовано падіння уламків у Подільскому, Деснянському, Оболонському, Дніпровському та Солом’янському районах. Без наслідків.

Як уточнив міський голова Києва Віталій Кличко, в Шевченківському та Святошинському районах внаслідок ракетної атаки перед початком нового навчального року пошкоджені вікна у двох школах.

«Комунальники оперативно ліквідовують пошкодження. Навчальний процес у цих школах розпочався», - додав він.

Читайте також: Росіяни атакували Київ балістикою та крилатими ракетами: фото наслідків обстрілу

Як зазначили в Повітряних силах, під час російської повітряної атаки вранці 2 вересня  окупанти запустили по Україні  35 ракет різних типів та 23 ударних БпЛА. Силами протиповітряної оборони було збито дев’ять  балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23, 13 крилатих ракет Х-101 та 20 ударних БпЛА «Shahed-131/136».