UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві перекриють ряд вулиць у центрі міста: схема

Обмеження водяться практично на всіх центральних вулицях Києва.

Під час заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та Дня Незалежності України, 23 серпня заплановано перекриття руху транспорту.

Про це йдеться в повідомленні МВС

Передбачено повне обмеження руху з 06:00 і до закінчення заходів на вулицях:

З 22:00 і до закінчення на вулицях: Інститутській, Ольгинської, Станіславського, Городецького, Заньковецької, площі Івана Франка та в'їздах з прилеглих вулиць.

Рух буде обмежено на:

Повне обмеження руху на Парковій дорозі (від Петровської алеї до площі Андрія Первозванного) і в'їздах з прилеглих вулиць уже діє.

Читайте також: До 30-річчя Незалежності зняли фільм про найкращі туристичні маршрути України

На вулиці Трьохсвятительській (від Михайлівської площі до Європейської площі) і вулиці Липській (від Михайла Грушевського до Інститутської) рух обмежено до 22:00 24 серпня.

Нагадаємо, 23 і 24 серпня громадський транспорт Києва змінить свою роботу - заплановано проведення параду 24 серпня і інші заходи.

Також в ніч з 24 на 25 серпня столичне метро і наземний транспорт продовжать свою роботу на дві години через заходи пов'язаних з відзначенням 30-ї річниці незалежності України. Деякі станції будуть закриті на початку дня.

24 серпня Україна відзначатиме 30-ту річницю проголошення Незалежності. У зв'язку зі святкуванням, українців чекає довгий уїк-енд.