UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві на ринку "Мінському" знешкодили два саморобних вибухових пристрої

Всіх людей, які знаходилися в районі ринку, терміново евакуювали.

У Києві сапери виявили і знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку «Мінський»,  повідомив міський голова Віталій Кличко. Повідомлення про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26, надійшло на службу 102 близько 12 годин.

"Друзі! Тільки що вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку "Мінський". Близько 12:00 дня анонім повідомив по лінії "102" про замінування двох автокиосков за адресою Оболонський проспект, 26", - написав Кличко у Facebook.

За його словами, всіх людей, які знаходилися в районі ринку, терміново евакуювали, периметр навколо кіосків взяли під контроль.

"Вибухівку, закріплену між легковою машиною й автокіосками, знешкодили", - додав він.

Зазначається, що відділ комунікації поліції Києва повідомив, що столичні правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування на площі біля станції метро "Мінська", зараз територія перекрита.

Читайте також: Луцький терорист вимагає у заручників зв’язатися зі ЗМІ — журналіст

Нагадаємо, вранці у вівторок, 21 липня, на площі Театральній у Луцьку чоловік захопив автобус із заручниками.  Зазначається, що на місці події були чутні постріли. В області введено оперативний план "Заручник".