UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві на автозаправці впритул застрелили чоловіка

Поліція затримала підозрюваного.

У Києві на автозаправній станції на окружній дорозі вранці у середу, 18 вересня, чоловік впритул застрелив людину. Як повідомила Національна поліція, підозрюваного уже затримали.

Інцидент трапився у Святошинському районі близько 7 ранку. За даними поліції, до автомобіля чоловіка підійшов невідомий та здійснив постріл у чоловіка.

«Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік», - зазначили в Нацполіції.

Київська міська прокуратура уточнила, що момент вбивства зафіксували камери відеоспостереження. На них видно, як Чоловік підходив до свого автомобіля, а в той же час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він впритул вистрелив чоловікові в голову. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав. Загиблому було 65 років.

В місті ввели спеціальну операцію та невдовзі розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився  місцевий мешканець, 1983 року народження.

На разі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Мотиви вбивства встановлюються.

Навесні в Києві військовослужбовець Управління державної охорони України призвів до смерті підлітка на станції київського фунікулера.