UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві на Арсенальній площі вантажівка провалилась у фонтан, який відкрили напередодні

За словами Кличка, авто взагалі не мало під'їжджати так близько до закладу, куди привезло воду.

У Києві вантажівка провалилася у сухий фонтан на Арсенальній площі, повідомив міський голова Віталій Кличко. Оновлену площу відкрили лише вчора, 1 вересня.

«Тільки вчора ввечері відкрили оновлену Арсенальну площу, а сьогодні там вже пошкодили «сухий» фонтан. Водій зранку привіз бутильовану воду в одну з установ, що знаходиться у відреставрованому приміщенні. І мав зупинитися біля воріт та занести її. Але вирішив не напружуватися і під’їхати ближче…», - написав Кличко у Telegram.

У результаті інциденту пошкоджене покриття, облаштоване на фонтані. За словами Кличка, зараз фахівці перевіряють стан форсунок фонтану, які змонтовані під плиткою.

«Інвестор проєкту обіцяє до кінця тижня відновити фонтан. А горе-водій, переконаний, повинен компенсувати всі спричинені збитки», - додав мер.

Читайте також: З'явилося відео обвалу частини шляхопроводу на столичних Осокорках

Раніше повідомлялося, що частково обвалися шар бетону на Берестейському шляхопроводі. Тоді один зі шматків влучив в авто, уламок пробив лобове скло вантажівки з боку пасажира, на щастя, ніхто не постраждав.

Після цього комунальники відразу пообіцяли його масштабну реконструкцію. Про це заявили в київській комунальній корпорації «Київавтодор» та комунальному підприємстві «Київавтошляхміст».