UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві горіли яхт-клуб та ЮБК на Трухановому острові. Вогонь всюди ліквідовано

Дві пожежі сталися за 12 годин.

Рятувальники 4 січня ліквідували пожежу в яхт-клубі на Гідропарку, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. Також ДСНС гасила на Трухановому острові розважальний комплекс «Південний берег Києва», відомий також як ЮБК.

«4 січня о 10:27 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у Гідропарку, що у Дніпровському районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю, бійці встановили, що займання виникло на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі на території яхт-клубу», – повідомили рятувальники.

Займання на площі 50 кв. м вдалося локалізувати об 11:04. А вже об 11:30 вогонь ліквідували.

«За попередніми даними, жертв та постраждалих немає. Причина пожежі наразі встановлюється», – повідомили в ДСНС.

Крім того, рятувальники повідомили, що о 23:30 3 січня отримали повідомлення про пожежу на Трухановому острові. У пожежі на ЮБК також ніхто не постраждав.

«На місце події було направлено вогнеборців 25-ї та 13-ї Державних пожежно-рятувальних частин. По прибуттю на місце перших бойових розрахунків було встановлено, що вогнем охоплена 1-поверхова дерев'яна недіюча будівля. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі та пошуку основних джерел водопостачання. О 00:22 пожежу будо локалізовано на площі 500 кв. м та о 00:57 - ліквідовано», – зазначили в ДСНС.

Вказано, що причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Читайте також: Рятувальники розповіли, скільки пожеж сталося в Україні 31 грудня

Раніше повідомлялося, що у Київській області згорів вщент пасажирський автобус. На час займання в автобусі перебував водій та 20 пасажирів