UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві 30 жовтня можливі обмеження роботи деяких станцій метро

На НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч.

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" попереджає про можливе обмеження роботи станцій метро "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Обмеження плануються у суботу, 30 жовтня, у зв'язку із проведенням футбольного матчу на Національному спортивному комплексі "Олімпійський", йдеться у повідомленні на сайті КМДА.

"30 жовтня у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу (початок гри о 17:00) між командами "Шахтар" (Донецьк) та "Десна" (Чернігів) можливі зміни у роботі столичного метрополітену", - йдеться у повідомленні. посиланням на інформацію КП "Київський метрополітен".

Перед початком гри можливе обмеження станції "Олімпійська" на вхід. А після завершення гри не виключено обмеження (закриття) на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Лева Толстого".

Читайте також: У Харкові готуються до нових транспортних обмежень

Даний механізм застосовується з міркувань безпеки та щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Нагадаємо, Київ переходить до "червоної зони" епідемічної небезпеки поширення COVID-19 з 00.00 1 листопада. Ця зміна тягне за собою цілу низку нововведень і заборон. Кожен пункт закріплений у протоколі № 68 Постійної комісії з ТЕБ та НС КМДА.

Раніше повідомлялося, що собівартість перевезення пасажирів у міському транспорті вища за вартість проїзду. А останнє підвищення проїзду у комунальному транспорті було понад три роки тому, заявив перший заступник голови Київської міської ради (КМДА) Микола Поворозник.

Зокрема, собівартість перевезення пасажира у метро, електричному та автомобільному транспорті Києва зараз становить понад 20 грн, у міській електричці – понад 71 грн.