UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Хмельницькому збільшилося число загиблих. Росіяни забрали життя рятувальників

На жаль, лікарі не змогли врятувати одного із поранених.

Число загиблих внаслідок ворожого удару по Хмельницькому збільшилася, повідомив очільник ОВА Сергій Гамалій. У лікарні помер один із поранених, тепер загиблих двоє. Загиблими виявилися рятувальники.

«На жаль, маємо ще одну смерть у лікарні. Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя – рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих», – повідомив Гамалій.

Спочатку повідомлялося, що внаслідок обстрілу міста дронами-камікадзе одна людина загинула, четверо – отримали поранення. Гамалій зазначав, що трьох з них у важкому стані госпіталізували, але життю людей на той момент нічого не загрожувало. Поранену дівчину відпустили на амбулаторне лікування.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомляв, що перший загиблий також був героєм-рятувальником. Він загинув під час виконання службового обов’язку.

Читайте також: БпЛА на Півночі кружляють з області в область – monitor

Вночі росіяни здійснили масовану атаку безпілотниками. Після опівночі повідомлялося про повітряну атаку на Київ. У повітряному просторі столиці було виявлено ворожі об'єкти. Спрацювала ППО.

Над Чернігівською областю опівночі Сили ППО збили перші «Шахеди», у підсумку їх у регіоні було мінус три. Станом на 4 ранку повітряна тривога розширилась на Чернівецьку область, туди заходили ворожі повітряні об'єкти з Хмельниччини.