UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Хмельницькій області працівника ТЦК вдарили ножем

Наразі загрози його життю немає.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

У населеному пункті Книжківці Хмельницького району чоловік 1984 року народження під час перевірки документів вдарив працівника Хмельницького РТЦК та СП ножем. Згідно з повідомленням пресслужби військкомату, напад стався під час заходів щодо оповіщення військовозобовʼязаних громадян області.

Читайте також: У ТЦК прокоментували сутичку з цивільними на Харківщині

Повідомляється, що удар прийшовся у ліве плече. Після нападу група оповіщення викликала поліцію, яка затримала чоловіка. У нього виявили «заборонену речовину» та шокер. Також на місце прибула карета «швидкої», яка доставила пораненого військовослужбовця до військового шпиталю. Загрози його життю немає.

Нападника затримали за вчинення злочину, передбаченого статтею про умисне легке тілесне ушкодження (ст. 125 КК України). Слідчі дії тривають.

Раніше у Києві військовий-утікач на прохання показати військово-облікові документи вдарив співробітника ТЦК. Після цього нападника затримала поліція та виявила, що чоловік самовільно залишив військову частину у квітні 2023 року. Проти втікача відкрили кримінальну справу за фактом СЗЧ.