UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Херсоні підірвався автомобіль колаборанта Савлученка, він загинув

Хто стоїться за цим - невідомо. У місті зараз триває активна боротьба різних бандитських угрупувань, тому до "параду підривів" можуть бути причетні не лише українські спецслужби.  

Журналіст Денис Казанський повідомив, що в Херсоні підірвався автомобіль колаборанта Дмитра Савлученка. За попередньою інформацією, він загинув на місці. Про це Казанський повідомляє на своєму Телеграм-каналі. 

За даними журналіста, Савлученко перебував у партії Віктора Медведчука, у Херсоні він займався антиукраїнською діяльністю.

"Можливо, його ліквідували українські спецслужби, проте не можна виключати і варіант кримінальних суперечок, - зазначає Казанський. - Нині на окупованих територіях йде божевільний поділ награбованого добра. Різні угруповання борються за вивезення краденого зерна, вигадують різні "жовті перепустки", аби "обилечивать" фермерів, мародерствують на захоплених підприємствах. Тож "парад підривів", який зараз походить від Мелітополя до Херсона - це далеко не завжди робота СБУ. Бандити та грабіжники зараз охоче зводять рахунки один з одним, оскільки всі ці вбивства та вибухи дуже зручно списувати на українські ДРГ". 

Читайте також: У Чорнобаївці підірвалася автівка гауляйтера

Депутат облради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань згодом підтвердив загибель "начальника Департаменту сім'ї, молоді та спорту окупаційної Херсонської ВЦА" Савлученка.