UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів сталися пожежі: двоє людей загинули, четверо — травмовані

Пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі міста.

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів сталися пожежі, за попередніми даними двоє людей загинули, четверо — травмовані. Про це повідомляє Харківський гарнізон ДСНС.

Зазначається, що за минулу добу рятувальники здійснили 34 оперативні виїзди, з яких на ліквідацію пожеж — 27, зокрема, 16 виїздів на ліквідацію пожеж спричинених обстрілами.

Ворожі обстріли спричинили пожежі у Новобаварському (2) районі Харкова, а також Чугуївському (8, Ізюмському (2), Богодухівському (2) та Харківському (2) районах області.

Постраждали житлові будинки, господарчі споруди, майстерня, сінник, складські будівлі, гаражі та автомобілі, будівля кафе, магазин, шкільна бібліотека, а також хвойні ліси.

Зокрема, внаслідок ворожого обстрілу близько 23:00 пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі Харкова.

«Загальна площа пожеж склала близько 500 кв.м. Часткових пошкоджень зазнала будівля школи. 03:10 усі пожежі були ліквідовані», - повідомляє ДСНС.

За попередніми даними двоє людей загинуло, ще четверо зазнали травм. Остаточна інформація з'ясовується.

Також аварійно-рятувальні роботи проводились на 4-х зруйнованих окупантами об’єктах у Салтівському, Київському, Холодногірському та Індустріальному районах Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 137 ворожих боєприпасів.

Читайте також: Росія обстріляла Харківщину, поранено 6 людей – Синєгубов

Раніше повідомлялося, що унаслідок обстрілів Київського району Харкова загорівся ринок. Пожежу рятувальники гасили чотири години.