UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харківській області знайшли тіло 6-річної дівчинки: затриманий підозрюваний

Тіло дівчинки знайшли в покинутому будинку.

У селищі Старий Сальтов в Харківській області з середини дня середи вели пошуки 6-річної Мирослави Третяк, яка пішла гуляти з другом, але додому не повернулася.

Вночі її знайшли мертвою в покинутому будинку, повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті було виявлено о 23:50 в покинутому будинку в Старому Салтові. У дівчинки були розбиті обличчя і голова. На місце події виїхало керівництво ГУНП в Харківській області, поліцейські ювенальної превенції, прокурори, кінологи, криміналісти з лабораторією і судмедексперти.

З'ясувалося, що до вбивства Мирослави причетний 13-річний хлопчик, з яким вона пішла гуляти - він і його мати вже знаходяться в райвідділі поліції. Через те, що підозрюваний неповнолітній, прокурори готують клопотання до суду з проханням дозволити допит хлопчика.

"Харківські поліцейські працюють на місці події, встановлюють всі обставини. Співчуваємо рідним Мирослави ", - пишуть поліцейські.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 п. 2 ст. 115 - умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що в Чернігівській області з Десни дістали тіло 10-річної дівчинки - вона пішла під воду на очах у батька, повідомляє в Facebook пресслужба головного управління ДСНС в Чернігівській області.