UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Харкові та області всі виборчі дільниці функціонують у штатному режимі

Дільничні та окружні виборчі комісії забезпечені необхідною матеріально-технічною базою.

Виборчі дільниці Харкова працюють у штатному режимі. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

"Виборчі дільниці почали роботу о 8:00. Всі 607 виборчих дільниць, розташованих у дев'яти районах міста, функціонують в штатному режимі. Дільничні та окружні виборчі комісії забезпечені необхідною матеріально-технічною базою", - йдеться в повідомленні прес-служби міськради.

У свою чергу, заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський повідомив, що станом на 10:30 вибори президента в Харківській області проходять без пригод. "Ніяких надзвичайних ситуацій станом на поточний момент на виборчих дільницях в області не зафіксовано", - сказав Георгіївський в ході брифінгу.

За його словами, всі 1689 виборчих дільниць в області відкрилися вчасно. У Харківській області зареєстровано 2 млн 146 тис. 883 виборця, в тому числі понад 11 тис чол. (відрядження, військовослужбовці та мешканці інших регіонів), які тимчасово перебувають на території області.

Заступник голови облдержадміністрації зазначив, що для військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції, створені необхідні умови, щоб вони могли проголосувати.

Нагадаємо, в Україні 25 травня стартували дострокові вибори президента країни. Виборчі дільниці будуть відкриті з 08:00 до 20:00.

У бюлетені будуть прізвища 21 кандидата. Протягом виборчої кампанії заявили про своє зняття з президентської гонки Олег Царьов, Наталія Королевська, Василь Цушко, Олександр Клименко, Зорян Шкіряк, Петро Симоненко. Однак, у бюлетенях не буде прізвищ тільки Царьова і Королевської, так як решту зняли свої кандидатури після встановленого строку. !zn

Читайте також:

В Україні стартували позачергові вибори президента України

У Луганській області вибори проходять тільки в 2 з 12 округів

В Антрациті та Лисичанську зірвані вибори мера

В Донецькій області відкрилися 426 з 2430 виборчих дільниць