UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ДТП на Дніпропетровщині загинув один і постраждали п'ятеро людей

Смертельна аварія сталася на трасі Н-08 "Бориспіль-Дніпро Запоріжжя".

© ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
© ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

У результаті зіткнення двох легкових автомобілів у Дніпропетровській області загинула одна людина, п'ятеро – отримали травми. Смертельне ДТП сталося в районі села Мишурин Ріг на автодорозі Н-08 "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя", повідомляє прес-сслужба обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Інформація про аварію надійшла до служби порятунку о 14:24 четверга, 26 липня. На трасі зіткнулися автомобілі Hyundai Sonata і ВАЗ-21053, в кожному з яких знаходилося по троє осіб. Рятувальники, які прибулі на місце пригоди, розрізали пошкоджені автомобілі і витягли з них водіїв і пасажирів.

На місце ДТП прибули п'ять рятувальників ДСНС, пожежний автомобіль, медики і поліція.

Нагадаємо, що 20 липня близько п'ятої години ранку на 289 км автодороги Київ-Одеса, неподалік від смт. Криве Озеро сталося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen, що рухався за маршрутом Одеса-Гомель, з білоруською реєстрацією, і вантажівки, що стояла з правого боку проїжджої частини. Водій і четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів доставлені в медичний заклад. Всі вони є громадянами республіки Білорусь.

У Житомирській області на 127 км автодороги Київ-Чоп 20 липня близько 10:40 сталося зіткнення маршрутного автобуса і вантажівки, внаслідок якого загинули десять людей, ще десятеро були госпіталізовані з різними травмами.