UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Донецьку вночі стріляли поблизу аеропорту. Ситуація в місті залишається напруженою

Комунальні служби, громадський транспорт працюють у штатному режимі. Міське зовнішнє освітлення функціонує згідно з графіком включення та відключення зовнішнього освітлення у заданому режимі, крім об'єктів, що потрапляють в зону АТО.

В ніч з 14 на 15 липня в Донецьк було чутно звуки пострілів з боку Путилівського шляхопроводу і аеропорту. Станом на 9.30 ситуація в місті залишається напруженою, повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Комунальні служби, громадський транспорт працюють у штатному режимі, Тривають відновлювальні роботи на підстанції у Пролетарському районі, автоматичне відключення якої відбулося під час грози у ніч з 13 на 14 липня.

В даний час міське зовнішнє освітлення функціонує згідно з графіком включення та відключення зовнішнього освітлення у заданому режимі, крім об'єктів, які потрапляють в зону АТО: Червоноармійська траса, вул. Стратонавтів, вул. Артемівська, вул. Злітна, Київський проспект від Шляхопроводу до вул. Злітна, Ясинуватська траса, сел. Горького (вул. Депутатська, Мирна, тощо) сел. 15-й Участок (вул. 50 років Радянської України, пр. Манежний, вул. Крупської, вул. Чеканна, вул. Березанська тощо) сел. Застанційне між вул. М.Жукова та пр. Колгоспним, Адмінселище (вул. Ленкоранська, Туманяна, Зуївська, Нарвська тощо), вул. Чугаєва, вул. В.Гюго, вул. Собурова - зовнішнє освітлення не горить частково. !zn

Читайте також:

У Донецькій області під час обстрілу бойовиками позицій АТО поранено двох військових

Порошенко має намір змінити тактику силовиків на сході України

Мер Донецька приїхав до Києва обговорити з Порошенком ситуацію в місті