UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Донецьк під виглядом "ополченців" прибувають російські військові

Найбільш активно бойовики атакують донецький аеропорт. Силам АТО вдається стримувати позиції.

За минулу добу бойовики здійснили понад 20 обстрілів позицій сил АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його інформацією, найбільш активно бойовики атакують аеропорт м. Донецьк, блокпости №31 і 38, позиції сил АТО біля н.п. Гранітне, Гірське", - зазначив Тимчук.

Тимчук повідомив, що бойовиками була зроблена спроба штурму блокпосту в районі н.п. Горлівка, але силам АТО вдалося її відбити.

Читайте також: Автомайдан приїхав до маєтку Яреми

Також він поінформував про те, що за минулу добу в Донецьк прибуло близько 15 критих вантажівок з озброєнням та боєприпасами, і до 100 осіб підрозділів російської армії. "У Петровський район Донецька прибувають підрозділи армії РФ, переодягнені у форму місцевого "ополчення" з нашивками "ДНР". Місцевим бойовикам переданий наказ російського командування не вступати в контакт з прибуваючими військовослужбовцями РФ", - написав Тимчук.

Раніше повідомлялося про те, що незважаючи на оголошений режим припинення вогню в Донбасі, російські військові продовжують перекидати в Україну бойову техніку.