UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Донбасі сталося зіткнення між бойовиками та "міліціонерами ДНР", є загиблі – розвідка

Крім того, під час затримання дезертирів були вбиті троє і поранені семеро військових, повідомляють в ГУР.

У російсько-окупаційних військах зростає кількість випадків грубого порушення військової дисципліни, які призводять до безповоротних і санітарних втрат, повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією розвідників, під час затримання групи дезертирів вбиті троє і поранені семеро військовослужбовців окремого комендантського полку (Луганськ) і 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Розвідники також повідомляють про те, що при збройному зіткненні особового складу одного з підрозділів 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) і представників "правоохоронних органів ДНР", убитий один військовослужбовець і два "міліціонера", ще п'ятеро учасників конфлікту отримали поранення.

Крім того, повідомляється про те, що при встановленні розтяжки у стані алкогольного сп'яніння загинув військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ, ще четверо отримали важкі поранення.

Командування полку у доповіді вищому керівництву видало втрати особового складу як наслідок "обстрілу сил АТО", відзначають у ГУР.

Раніше повідомлялося про те, що в 1-й окремій мотострілецькій бригаді (Кальміуське) 1-го АК побилися військовослужбовці-росіяни та військовослужбовці кавказької національності.