UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "ДНР" тривають розбірки між бойовиками і "російськими" козаками

На вулиці повернулися "лихі 90-е": "козаки" відловлюють бойовиків по всьому місту, стверджує начальник ГУМВС України в Донецькій області.

Між бойовиками "ДНР" і російськими "козаками" тривають розбірки, повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"30 квітня почалися і тривають збройні конфлікти між "гвардійцями ДНР" (місцеві бандити) та російськими козаками", - написав Аброськін.

У Донецьку кілька днів тому бойовики роззброїли групу російських "козаків", які базувалися в Будьонівському районі, на вул. Майська, 66. В ході цього сталася перестрілка, в результаті якої четверо козаків отримали поранення різного ступеня тяжкості.

"Вендета була оголошена у відповідь: "козаки" стали відловлювати і затримувати гвардійців по всьому місту. Почалися збройні сутички, на вулиці повернулися "лихі 90-е". Російські "козаки" відстрілювалися від місцевих "гвардійців" з кулеметів, а ті, у свою чергу, підігнали БМП і з нього ж розстрілювали їх", - повідомив начальник донецької міліції.

Локальні сутички бандформувань тривають досі, підбив підсумки Аброськін.

Читайте також: У Калинівці бойовики розстріляли членів "комендатури ДНР" - ІС

30 квітня повідомлялося про те, що в Донецьку бойовики оточили базу "козаків".