UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Дніпропетровську за Олега Царьова обіцяють 500 тисяч доларів

Рада позбавила депутатської недоторканності Олега Царьова, а також дала згоду на взяття його під варту. Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголосив винагороду в розмірі 500 тисяч доларів США за його доставку в правоохоронні органи.

Штаб національного захисту Дніпропетровської області за доставку Олега Царьова правоохоронним органам України обіцяє винагороду у розмірі 500 тисяч доларів.

Про призначення нагороди за піймання Царьова повідомив у соціальній мережі Facebook заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Борис Філатов.

"Згідно з останніми даними, Штаб національної захисту Дніпропетровської області оголошує винагороду в розмірі 500 000 доларів США за доставку громадянина Царьова Олега Анатолійовича правоохоронним органам України... Виплата винагороди і конфіденційність гарантуються", - написав Філатов.

Раніше Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт Царьова. Таке рішення підтримали 235 парламентаріїв при необхідному мінімумі в 226 голосів.

Парламент також підтримав залучення Царьова до кримінальної відповідальності.

Сам нардеп в коментарі російським ЗМІ повідомило, що знаходиться у Криму має намір боротися проти нинішньої української влади. !zn

Читайте також:

В особняк Царьова поселять біженців з Донецька

Рада схвалила позбавлення недоторканності і затримання Царьова

ГПУ внесла подання в Раду по залученню Царьова до кримінальної відповідальності

Кандидат з рейтингом менше 1% Олег Царьов знявся з президентської гонки