UA / RU
Підтримати ZN.ua

У День Перемоги центр Києва буде перекрито

На вулицях, де проводитимуться святкові заходи, також буде заборонено паркування транспортних засобів.

Київська міськадміністрація має намір 9 травня перекрити рух автотранспорту центральними вулицями столиці.

Як йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, з 7:00 до 23:00 буде перекрито вулицю Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі.

Також з 8:00 до завершення заходів з покладання вінків та квітів на території парку Вічної Слави рух автомобілів на вулиці Лаврській від площі Слави до вулиці Цитадельної буде заборонено.

Окрім того, у разі необхідності з 7:30 до 13:00 можуть бути перекриті й інші вулиці, зокрема, вул. Богдана Хмельницького (від вул. Хрещатик до Пушкінської), вул. Прорізна (від вул. Хрещатик до Пушкінської), вул. Інститутська (від вул. Хрещатик до Ольгинської), вул. Городецького (від вул. Хрещатик до Заньковецької), вул. Михайлівська (від вул. Хрещатик до Михайлівської площі), вул. Софійська (від пров. Михайлівського до вул. Малої Житомирської), вул. Мала Житомирська (від вул. Софійської до вул. Михайлівської).

Разом з тим на вулицях, де проводитимуться святкові заходи, буде заборонено паркування транспортних засобів на спеціально передбачених місцях.

Нагадаємо також, що, крім офіційних святкувань, вісім політичних партій і громадських організацій подали заявки на проведення 9 травня урочистих заходів. Влада очікує, що святкування пройдуть мирно, і забороняти акції не має наміру. !zn

Читайте також:

У Києві пройдуть 8 акцій, присвячених Дню Перемоги

Янукович закликав берегти пам'ять про жертви Другої світової війни

Святкувати День Перемоги намір 75% українців, - соцопитування