UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Чорному морі – без ракетоносіїв РФ. Але ризики залишаються актуальними

Минулої доби авіація ЗСУ в південному регіоні завдала ворогу 8 ударів, з яких 2 по опорних пунктах, 4 по системах ППО та 2 по скупченню ворожої техніки.

Наразі в Чорному морі на чергуванні перебувають 7 кораблів російського флоту, які маневрують поблизу узбережжя Криму, зазначають в нічному зведенні оперативного командування “Південь”.

Читайте також: На Київщині відкрили Молодіжний центр, зруйнований російською ракетою

“Серед них 1 ВДК (великий десантний корабель – ред.),, а ось ракетоносіїв знов не виявлено”, – деталізують у повідомленні.

Читайте також: Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю та зруйнували центр Гуляйполя: є загиблі та поранені

Попри це, загрози і ризики залишаються актуальними, заходи безпеки – також, констатують у регіональному командуванні:

 “Будьте свідомими і пильними, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, дотримуйтесь алгоритмів дій, ретельно перевіряйте інформацію, не поширюйте заборонене і не перевірене”.

У мережі нещодавно з'явилось наочне відео, як виглядає випущена ракета, що прямує до цілі. Її вдалось зафіксувати, оскільки швидкість ракети була приблизно такою ж, як і швидкість літака, з якого проводили зйомку. 

Вчора окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю та зруйнували центр Гуляйполя: є загиблі та поранені.

 

Нагадаємо, масований ракетний удар 10 жовтня по Києву та інших містах  став одним з найбільш масштабних з початку широкомасштабного вторгнення, ось якими були його наслідки.

Повертаючись до ситуації на півдня, минулої доби авіація ЗСУ в регіоні завдала ворогу 8 ударів, з яких 2 по опорних пунктах, 4 по системах ППО та 2 по скупченню ворожої техніки. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 180 вогневих завдань.

А позавчора на півдні ЗСУ знищили три ворожі склади та пункт управління дронами.