UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Чернівецькій області працівника ТЦК намагались задушити ременем безпеки

Після цього нападник опублікував відео у соцмережах.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Працівникам територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Чернівецької області передали військовозобовʼязаного, який намагався незаконно перетнути державний кордон. Під час доставки до військкомату чоловік на задньому сидінні авто напав на військовослужбовців та почав душити водія ременем безпеки, повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Там уточнили, що чоловіка везли до ТЦК, аби уточнити його дані. У відповідь на агресивні дії військовослужбовці викликали оперативно-слідчу групу, а постраждалим викликали «швидку». Зазначається, що вони доєднались до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення, а до ТЦК їх перевели через отримані поранення.

Читайте також: В Одесі водій "протягнув на капоті" працівників ТЦК, які хотіли дати йому повістку: на чий бік готові пристати одесити

Також повідомляється, що після цих подій чоловік намагався поширив у соцмережах відео, у якому вдавав постраждалого. Згідно з повідомленням ТЦК, він намагався маніпулювати суспільною думкою.

Нагадаємо, раніше у Львівській області напали на працівника ТЦК, який отримав поранення на фронті. Він супроводжував чоловіка до центру комплектування, аби той пройшов військово-лікарську комісію. В цей час на нього напали з важким тупим предметом та вдарили по голові, після чого військовослужбовець опинився у лікарні.