UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Чернігівській області перекинувся автобус з дітьми, троє пасажирів у тяжкому стані

Діти прямували до Києва на змагання.

© Національна поліція
© Національна поліція
© Національна поліція
© Національна поліція

В Чернігівській області перекинувся автобус з групою дітей-веслярів, які їхали на змагання. ДТП, в якому постраждали чотири дитини та чотири дорослих, сталася близько 11:00 поблизу села Мала Кошелівка Ніжинського району.

За даними поліції, діти разом з батьками їхали на змагання з Конотопа Сумської області в Київ.

"В Ніжинську райлікарню доставили 8 осіб - 4 дитини та 4 дорослих. Троє пасажирів автобуса в тяжкому стані в реанімації, серед них дитина. Інформація про постраждалих уточнюється", - повідомив спікер Нацполіції в області Сергій Бриль.

За попередньою інформацією, під час виконання маневру обгону водій не впоралася з керуванням, автомобіль зачепив бордюр та ліг на бік.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, 20 липня близько 10:40 ранку на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Глибочиці Житомирського району зіткнулись мікроавтобус Volkswagen сполученням "Київ-Рівне" і вантажівка DAF. Водій автобуса і дев'ятеро пасажирів (зокрема троє дітей) загинули, травм різного ступеню тяжкості зазнали ще дев'ятеро людей (зокрема двоє дітей). Серед загиблих двоє громадян Росії і громадянин Грузії, 12-річний росіянин у лікарні.