UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Черкасах внаслідок вибуху автомобіля загинув чоловік

За даними місцевих ЗМІ, загинув відомий бізнесмен.

© Нацполіція України
© Нацполіція України
© Нацполіція України
© Про все

У Черкасах вранці у суботу, 16 червня, вибухнув автомобіль "Мерседес". Як повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області, повідомлення про подію надійшло о 7 годині ранку. У результаті вибуху постраждав водій автомобіля, його доставили до лікарні. Пізніше стало відомо, що постраждалий помер.

Причина вибуху встановлюється. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляє місцеве видання "Про все", водій "Мерседеса" E280, помер не приходячи до тями від значної втрати крові. За попередньою інформацією, у салон заклали саморобний вибуховий пристрій. За неофіційними даними джерел видання, за кермом автомобіля був 69-річний Анатолій Скоромний.

Він був директором ТЦ "Транзит" і очолював Правління регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Черкаській області.

Нагадаємо, що увечері 14 червня в Святошинському районі Києва в салоні старого автомобіля діти знайшли коробку з гранатою, внаслідок вибуху якої отримали множинні проникаючі поранення. Постраждалих у віці від 5 до 11 років госпіталізували до лікарні "Охматдит". Як повідомили лікарі київської лікарні на брифінгу, стан трьох постраждалих дітей стабілізовано, а четверта дитина після операції перебуває у медикаментозному сні.

Власник автомобіля був затриманий у Рівненській області. Він - киянин, офіцер запасу, учасник АТО у складі Збройних сил України.