UA / RU
Підтримати ZN.ua

У центрі Києва відновлено рух транспорту

Автомобілі можуть доїхати від Європейської площі до повороту на вул.Михайлівську. Відрізок Хрещатика у бік КМДА перекрито для автомобільного руху.

На Хрещатику і всіх прилеглих вулицях, окрім Інститутської, відновлено автомобільний рух.

Автомобілі рухаються на Хрещатику і прилеглих вулицях, окрім вулиці Інститутської, де ще не розібрано барикади. На самому Майдані стоять всього два намети: мобілізаційний намет Національної гвардії - навпроти стели Незалежності, і намет біля прес-центру Майдану - біля будинку на Інститутській, 7/11. Також на Майдані залишається напіврозібраною сцена, біля якої близько 20 осіб, які, очевидно, провели тут ніч. Деякі і зараз сплять за сценою, інші сидять на стільчиках і спілкуються.

У Києві на Майдані у неділю, 10 серпня, заплановано народне віче.

При цьому наголошується, що комунальники ще як мінімум два дні - 10 та 11 серпня - будуть проводити прибирання на Майдані. Ялинку поки розбирати не будуть.

Нагадаємо, 9 серпня кілька сотень добровольців разом з працівниками комунальних служб Києва прийшли на Майдан. Вони розбирали барикади, розтягували шини, демонтували намети на перехресті вул. Хрещатик і Городецького і далі на проїжджій частині в бік мерії і Бессарабської площі. !zn

Читайте також:

Кличко домовився про звільнення Хрещатика від постояльців

На Хрещатику розбирають найбільшу барикаду (фото)

Киян покликали на суботник для прибирання Майдану