UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Бердянську зміцнюють блок-пости

Службу на блокпостах несуть професіонали - бійці української армії, в тому числі й мобілізовані, які "вміють застосовувати зброю і несуть цілодобове чергування".

У Бердянську Запорізької області воєнізовані блокпости на автошляхах посилюються воєнізованими блокпостами з танками, бронетранспортерами, бойовими машинами піхоти і іншими видами важкої військової техніки.

Як повідомив комісар Бердянського військового комісаріату Сергій Волков, це робиться "для зустрічі бойовиків з сусідньої Донецької області, які можуть зайти на територію Запорізького регіону разом з потоком біженців".

"На раді оборони області було прийнято рішення посилити наші блокпости, які знаходяться навколо Бердянська. Пов'язано це з тим, що у нас тут кордон з Донецькою областю - 70 кілометрів, і проходять основні траси - Маріуполь-Одеса. Також ми встановили додатково блокпости біля моря біля в'їзду в місто, і на центральних розвилках. Тобто, весь місто перекрили такими блокпостами внутрішніми і дорожніми. Задача одна - не допустити прориву бойовиків, і не допустити провезення зброї на територію Бердянського району", - додав С.Волков.

Також, він зазначив, що службу на блокпостах несуть професіонали - бійці української армії, в тому числі й мобілізовані, які "вміють застосовувати зброю і несуть цілодобове чергування". "Тому місту спокійніше, жителям спокійніше", - резюмував Волков. !zn

Читайте також:

У Донецькій області під час обстрілу бойовиками позицій АТО поранені двоє військових

Бойовики взяли в полон двох членів екіпажу збитого Ан-26

Порошенко має намір змінити тактику силовиків на сході України

РНБО спростували повідомлення про обстріл силами АТО території Росії