UA / RU
Підтримати ZN.ua

Товари військового призначення в Україну намагаються переправити через пошту

Незаконну оборудку виявили прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління у взаємодії з представниками митниці.

У поштових відправленнях на материкову частину України прикордонники і митники виявляють товари військового призначення, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Так, незаконну оборудку виявили прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління у взаємодії з представниками митниці. "Зокрема, в 2-х автомобілях одного з операторів поштових перевезень правоохоронці знайшли півкілограма речовини рослинного походження, 2 прапора так званої "донецької народної республіки", бронежилет, електрошокер і 4 травматичні пістолет. В автомобілі іншого оператора охоронці кордону виявили 100 плащ-накидок військового зразка", - зазначено в повідомленні.

- В Росії проводиться набір найманців для відправлення в Україну

Крім того, 9 травня українські прикордонники затримали співвітчизника, який ніс з Росії блок керування для стрільби по повітряним цілям.

Прикордонники Харківського загону на ділянці "зеленого" кордону відділу "Вовчанськ" затримали українця з блоком управління відразу після перетину кордону. !zn

Читайте також:

ЗМІ: У Маріуполі згорів міськрада

Відкриті провадження за фактами вбивств сімейної пари в Луганській області і священика - в Донецькій

В Маріуполі бійці Нацгвардії України відведені від епіцентру подій

У Донецьку бойовики відпустили співробітників Червоного хреста, один з них сильно побитий