UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Тиша" в повній мірі: в Донбасі доба без обстрілів

Рятувальники відремонтували п'ятнадцять будинків, пошкоджені під час обстрілів, а сапери за добу розмінували вісім га території в прифронтових районах.

Станом на 17:00, 22 вересня, російські окупанти не відчиняли вогонь по позиціях ВСУ, повідомила прес-служба штабу ООС.

"Протягом поточної доби, 22 вересня, в смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку супротивника не зафіксовано. Режим тиші зберігається в повній мірі", - йдеться в повідомленні.

Тим часом, в зоні проведення операції Об'єднаних сил рятувальники відновлюють пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Відзначається, що протягом доби вони відремонтували 15 будинків, а на 15 об'єктах роботи ще тривають. Крім того, сапери ДСНС розмінували майже 8 гектарів території в прифронтовому районі і передали на знищення 81 знайдений вибухонебезпечний предмет.
"Захисники України не втрачають пильності і готові миттєво реагувати на будь-які дії противника", - додали в штабі.

Читайте також: У штабі відзвітували про результати розмінування в зоні ООС

З 00:01 понеділка, 27 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил почало діяти повне і всеосяжне припинення вогню, узгоджене учасниками Тристоронньої контактної групи 22 липня.

У Кремлі відмовилися гарантувати дотримання режиму тиші бойовиками, в черговий раз заявивши, що Росія нібито не є стороною конфлікту.