UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тимошенко поборола коронавірус

Речниця депутатки розповіла про її стан здоров'я.

Лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко поборола коронавірус, повідомила у Facebook її речниця Марина Сорока. За її словами, у народної депутатки лишилося лише запалення легень.

“Нарешті настала черга добрих новин! Щойно Юлія Володимирівна отримала негативний результат тесту на COVID-19. Коронавірус подолано. Вона почуває себе значно краще”, - йдеться у повідомленні. 

За словами Сороки, у Тимошенко досі залишається запалення легень, але лікування йде успішно, і незабаром депутатка вже повернеться до нормального життя і до роботи.

Читайте також: У депутата Крулько позитивний тест на коронавірус

Про хворобу Тимошенко повідомили 23 серпня. Інформацію підтвердила прессекретарка Тимошенко Марина Сорока, яка додала, що стан політика оцінюється як важкий. 

Минулого тижня Сорока повідомила про те, що кризу в стані здоров'я лідерки “Батьківщини” через коронавірус, вдалося пережити.

Станом на 11 вересня в Українізафіксували 145 612 випадки коронавірусу. Зокрема, за останню добу виявили 3 144 випадки. За час епідемії в Україні 3023 особи померли, 65 877 пацієнтів одужали.