UA / RU
Підтримати ZN.ua

Терористи знову накрили Авдіївку мінометним вогнем

Найбільш високу активність бойовики виявляють на донецькому напрямку.

У неділю, 15 травня, бойовики незаконних збройних формувань вісім разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції, виявивши найбільш високу активність на донецькому напрямку, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Терористи інтенсивно обстрілювали опорні пункти ЗСУ в районі Авдіївки із застосуванням мінометів калібром 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

По позиціях сил АТО в районі Мар'їнки та Луганського працювали снайпери противника, а також відкривався вогонь зі стрілецької зброї.

Читайте також: В зоні АТО бойовиками поранені двоє українських військових, з боку РФ двоє загинули

Напередодні повідомлялося, що український зуд відмовився визнати факт збройної агресії РФ в Україні, незважаючи на масу зібраних заявником доказів.

Як повідомлялось раніше, участь у даній справі приймають Служба безпеки України, Міністерство оборони України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство юстиції України, Генеральна прокуратура України, Антитерористичний центр при СБУ, посольство Російської Федерації в Україні, президент України в особі Адміністрації.

Детальніше про юридичні сторони російської агресії проти України читайте у статті Станіслава Батрина в "Дзеркалі тижня. Україна" Війна проти Росії: юридичний фронт.