UA / RU
Підтримати ZN.ua

Терористи викрали головредів видань "Вечірній Донецьк" і "Донбас"

Два видання знаходилися в одному приміщенні. Озброєні люди після викрадення головредів захопили кабінети в редакціях.

Озброєні люди у камуфляжі відвезли у невідомому напрямку редакторів двох видань "Донбас" і "Вечірній Донецьк", які знаходяться у Донецьку. Про це повідомили працівники редакції і очевидці.

Озброєні люди вивезли головреда "Донбасу" Олександра Брижа, його заступника Андрія Кревцуна та головного редактора видання "Вечірній Донецьк" Леоніда Лапу.

"Приїхав автобус з озброєними людьми. З ними людина з кулеметом. Зайшли до редакції, вивели нашого редактора. Зараз ці люди перебувають у нас в кабінетах", - сказав один з працівників "Донбасу".

Головний редактор "Донбасу" Олександр Бриж є головою обласної організації Спілки журналістів України.

Також озброєні люди прийшли і до редакції "Вечірнього Донецька" (входить до медіахолдингу, що належить компанії СКМ Ріната Ахметова - ред.), яка знаходиться у тому ж будинку.

"У камуфляжі, озброєні автоматами, серед них багато осіб неслов'янської зовнішності. Вимагають зустрічі з головним редактором. Працівників попросили не залишати кабінети, не користуватися комп'ютерами і телефонами", - розповів інший співрозмовник видання.

За інформацією джерела "Української правди", одній журналістці видання "Вечірній Донецьк" вдалося обманним шляхом втекти. !zn

Читайте також:

Самооборона Майдану переплутала редакцію ZN.UA з офісом Партії регіонів