UA / RU
Підтримати ZN.ua

Терористи обстріляли житлові квартали в Донбасі, поранена жінка

Потерпіла місцева мешканка була успішно прооперована.

Російсько-окупаційні війська обстріляли з мінометів житлові квартали міста Залізне Донецької області (передмістя Торецка), в результаті чого отримала поранення 48-річна місцева жителька, повідомив на своїй сторінці у Facebook глава Донецької ОВГА Павло Жебрівський.

За даними голови військово-цивільної адміністрації Торецка Ярослава Руденко, обстріл почався приблизно в 14:00.

"З мінометів терористи вели вогонь з окупованій ними території - з шахти Гагаріна. Обстріл тривав близько 40 хвилин, осколкових пошкодження отримали 15 приватних будинків", - написав Жебрівський.

Відзначається, що потерпіла жінка 1969 року отримала поранення в область шиї та тулуба. Вона була прооперована в Торецької міської лікарні, стан стабільний.

Нагадаємо. що 16 жовтня станом на 18:00 в зоні проведення АТО в Донбасі російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші.

Наголошується, що більше половини обстрілу зафіксовано на донецькому напрямку.

Так, з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог двічі бив по захисників Авдіївки і шахти " Бутівка. Також двічі під вогонь стрілецької зброї окупантів потрапили позиції сил АТО біля Кам'янки.

А неподалік від Залізного проросійські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри. Крім того, близько 14:00 і майже протягом години противник бив з міномета в районі Залізного, де взагалі немає укріплень української армії.