UA / RU
Підтримати ZN.ua

Телевізійний сигнал у Слов'янську з'явиться протягом тижня, - Аваков

За словами міністра, у найкоротші терміни телевізійну вишку, зруйновану сепаратистами на горі Карачун, відновити не вдасться, проте, телевізійний сигнал обов'язково буде відновлено максимум до кінця тижня.

Телевізійний сигнал у Слов'янську у Донецькій області з'явиться протягом тижня. Про це 6 липня заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, що прибув до міста, передає прес-служба МВС.

"У найкоротші терміни телевізійну вежу, зруйновану сепаратистами на горі Карачун, відновити не вдасться, проте, телевізійний сигнал з'явиться протягом тижня", - зазначив міністр.

Він також розповів, що сьогодні за дорученням президента на Донбасі відкрито гуманітарні коридори, за якими надходить гуманітарна допомога.

"Головне, щоб жителі Слов'янська та Краматорська отримали якомога швидше те, що необхідно кожному громадянину України: турботу про себе, щоб у Слов'янськ повернулося світло, вода, елементарний зв'язок, щоб запрацювало телебачення", - підкреслив глава МВС.

Нагадаємо, в суботу силами АТО було звільнено від терористів Слов'янськ, Краматорськ, Костянтинівку і Дружківку. Президент Петро Порошенко заявив, що його наказ діє - звужувати кільце навколо терористів, продовжувати операцію зі звільнення Донецької і Луганської областей. !zn

Читайте також:

Аваков про АТО: Рух буде щодня

Над Артемівськом і Дружківкою піднято прапор України

Царьов заявив про готовність оборонятися в Донецьку