UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сущенка обрали першим заступником голови Черкаської облради

Колишній політв'язень Кремля очікує значних змін у своєму житті.

Колишній політв'язень Кремля, журналіст Роман Сущенко обраний першим заступником голови обласної ради Черкаської області

Про це на сайті повідомляє пресслужба партії.

Сущенко очолює команду партії "Європейська солідарність" в Черкаській області. Він на сторінці в Facebook написав, про зміну власного ритму життя і кар'єри в зв'язку з цим назначенням.

"Для мене особисто і для моїх однопартійців це не тільки тріумфальний рішення, несподівана зміна ритму життя і кар'єри, нове джерело знань, а й нове, непросте випробування і велика відповідальність", - написав Сущенко.

Відомчий сайт Черкаської облради написав, що за підсумками проведення в місцевих виборів прохідний бар'єр до облради подолали шість партій: ВО "Черкащани" (18 місць), "Слуга народу" (12), "За майбутнє" (12), "Європейська солідарність" (9), ВО "Батьківщина" (7), "Опозиційна платформа - За життя" (6 місць).

Читайте також: На першій сесії Сумської облради «Слуга народу», «ОТЗЖ» і «Наш край» голосували синхронно

Головою Черкаської облради обрано голову минулого скликання Анатолій Підгорний (ВО "Черкащани"). За нього віддали голос 38 депутатів, за його суперника від "Слуги народу" Миколи Кондрацького (директор "Черкаської обласної дитячої лікарні") проголосували 23 депутати.

Нагадаємо, 4 грудня на засіданні Львівської міської ради Андрій Садовий прийняв присягу голови Львівської об'єднаної територіальної громади.

Депутати від фракцій "Самопоміч" та "Голос", які не були присутні на першому засіданні горради, також взяли присяги.

Новообрані депутати Рівненської міської ради та мер Олександр Третяк в четвер, 3 грудня, зібралися на перше засідання і обрали секретаря горради. Ним став Віктор Шакірзян, який поступився Третьяку в другому турі виборів мера.

Депутати Київради обрали секретаря, проголосувавши за представника УДАРу, багаторічного радника Віталія Кличка, - Володимира Бондаренка. Новообраний секретар в результаті таємного голосування одержав 114 голосів.