UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд залишив одного з підозрюваних у побитті Чорновіл під вартою

Розгляд справи про побиття журналістки Чорновіл продовжать 14 січня.

Продовжуються розгляди апеляцій підозрюваних у звірячому побитті активістки Тетяни Чорновіл, яких раніше суд заарештував на 2 місяці.

Апеляційний суд Києва залишив під арештом Олександра Храмцова, підозрюваного у побитті журналістки і активістки Євромайдану Тетяни Чорновіл. Зазначимо, що на Олександра Храмцова зареєстровано автомобіль Porsche Cayenne, на якому власне і здійснили напад на журналістку, повідомляє "5 канал".

Напередодні, 9 січня, Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції щодо зміни запобіжного заходу одному із підозрюваних у побитті журналістки Тетяни Чорновіл Андрію Насіковському на 14 січня.

Раніше повідомлялося про те, що 25 грудня біля села Гора під Києвом було по-звірячому побито журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл. Зі струсом мозку, зламаним носом і численними гематомами вона потрапила до лікарні Києва.

За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі і її "підрізав" автомобіль Porsche Cayenne темного кольору. Невідомі витягли Тетяну і побили, після чого дівчину кинули в кювет. Автомобіль, на якому їхали зловмисники, знайшли пізно ввечері 25 грудня у Броварах (Київська область). У той же день були затримані підозрювані Андрій Насіковський і Олександр Храмцов.

26 грудня ввечері міліція затримала третього підозрюваного у побитті журналістки і активістки Євромайдану Сергія Котенка, 1984 року народження.

Також 27 грудня Печерський районний суд заарештував підозрюваного у побитті журналістки Тетяни Чорновіл Андрія Насіковського на два місяці. Всього заарештовано п'ятеро підозрюваних. !zn

Читайте також:

Чорновіл зізналася, що вкрала плани нової резиденції Януковича

Власник Porsche Котенко стверджує, що під час нападу на Чорновіл ховався на задньому сидінні

Затримані за побиття Чорновіл запевняють, що їх підставили