UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд заарештував шістьох жителів Дніпра, підозрюваних в нападі на автобус в Харківській області

Сьогодні оберуть запобіжний захід ще трьом нападникам.

Шістьох жителів Дніпра, підозрюваних в нападі зі стріляниною на автобус поблизу Люботина у вечері 27 серпня, взяв під варту Київський райсуд Харкова. Там триває розгляд клопотання і обрання запобіжних заходів іншим підозрюваним, повідомив прес-секретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обрали (запобіжний захід. - ред.) шістьом - утримання під вартою без застави. Сьогодні ще трьом планується", - сказав Чубенко.

Нагадаємо, 27 серпня близько 19:10 На трасі біля міста Люботин Харківського району Харківської області невідомі заблокували рух мікроавтобуса «Мерседес», в якому знаходилися представники ГО «За життя», і змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля «Міцубісі» вийшли кілька людей і з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого зникли на своєму автомобілі.

Згодом глава МВС Арсен Аваков повідомив, що 14 нападників затримано.

В результаті нападу постраждали чотири людини. Один з постраждалих отримав струс мозку, інші - різні поранення від гумових куль. Трьох постраждалих прооперували в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.