UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд заарештував міліціонера, який обстріляв авто замміністра освіти

Слідство встановлює, чому чоловік був у Києві, хоча повинен служити в Донецькій області.

Голосіївський райсуд Києва заарештував співробітника Державної служби охорони МВС, який 25 серпня стріляв по службовому авто першого заступника міністра освіти і науки Інни Совсун.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави. Прокуратура має намір оскаржити це рішення", - йдеться в повідомленні.

Раніше в МВС повідомили, що чоловік, який обстріляв автомобіль, був п'яний.

"Злочинцем виявився чоловік 39 років, уродженець Донецький області. Він є співробітником міліції, є таке управління Державної служби охорони, підрозділ "Титан", - повідомив начальник управління МВС у Києві Олександр Терещук.

Слідство встановлює, чому чоловік був у Києві, хоча повинен служити у Донецькій області.

Нагадаємо, про обстріл своєї службової машини Інна Совсун повідомила у вівторок ввечері в Facebook. За її словами, в той момент вона сама перебувала в своєму кабінеті в міністерстві, а в автомобілі сидів водій.

Внаслідок нападу ніхто не постраждав. Заступниця міністра наголосила, що до цього не отримувала жодних погроз на свою адресу.

У відділі зв'язків з громадськістю управління МВС зазначили, що, за попередньою інформацією, нападник стріляв з карабіна "Таурус". У квартирі підозрюваного правоохоронці пізніше вилучили зброю і боєприпаси.