UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд заарештував лідера одеського "Автомайдану" на два місяці

Під час судового засідання відбулися зіткнення між активістами і правоохоронцями.

Лідер одеського "Автомайдану" Євген Резвушкин відправлений під варту рішенням Приморського районного суду Одеси, передає Думская.net.

Активіст проведе в СІЗО мінімум два місяці, якщо визначення першої інстанції не скасує апеляція.

Під будівлею цього суду відбулися зіткнення між активістами і правоохоронцями. Про це повідомив нардеп від Радикальної партії Дмитро Лінько на своїй сторінці в Facebook.

"А ось і перші зіткнення під приморським судом Одеси. Міліція спробувала відтіснити мітингувальників і погасити шини", – написав Лінько.

Учасники акції протесту також підпалили кілька шин. Співробітники міліції шини швидко загасили шини і потім спробували відтіснити патріотів від паркану суду. В результаті виникла невелика бійка.

Сьогодні, 8 вересня, в Одесі затримали місцевих лідерів "Правого сектора" і "Автомайдану". У МВС розповіли, що Резвушкину ставиться хуліганство і погроза насильством щодо працівника правоохоронних органів.

Як повідомляє "Новий час", затримані активісти "Автомайдану" і "Правого сектора" брали участь у "захопленні" маєтку народного депутата Сергія Ківалова відомого як "палац Гаррі Поттера".

30 серпня активісти Автомайдану в Одесі зайнялирезиденцію Ківалова, відому також як "замок Гаррі Поттера".

Активісти також нагадали, що великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є.