UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд продовжив арешт підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Юрій Россошанський залишається під вартою.

Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід для Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, у вигляді утримання під вартою без права застави до 8 липня. Про це у четвер, 21 червня, повідомляє прес-служба суду на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"За результатами розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно Россошанського Ю.В. - підозрюваного за ч.1 ст.115 КК України (підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської), слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва задоволено зазначене клопотання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Ірина Ноздровська, яка займалася справою про смертельну ДТП за участю своєї сестри і племінника голови Вишгородського районного суду, зникла 29 грудня 2017 року. Її тіло знайшли у річці в Київській області 1 січня. За фактом навмисного вбивства жінки поліція відкрила кримінальне провадження.

8 січня правоохоронці затримали жителя Київської області, підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ноздровської. Ним виявився батько винуватця ДТП, в якій загинула її сестра Світлана Сапатинська, Юрій Россошанський.

9 січня Вишгородський райсуд Київської області заарештував Юрія Россошанського на два місяці.

Детальніше про розслідування резонансного злочину і підозрювану особу читайте у матеріалі DT.UA "Вбивство Ірини Ноздровської: що відомо про розслідування поліції і затриманого Россошанского".