UA / RU
Підтримати ZN.ua

Студенти вузу-переселенця відзначили День вишиванки флешмобом

В ДонНТУ закликають підтримати свято української вишиванки та 18 травня одягнути національну одяг на роботу або навчання.

© vchasnoua.com
© vchasnoua.com
© vchasnoua.com

Студенти і викладачі Донецького національного технічного університету, евакуйованого в Покровськ, виклали у соцмережі свої фотографії у вишиванках, повідомляє ІА "Вчасно".

"День вишиванки - міжнародне свято, який покликаний зберегти народні традиції створення і носіння етнічної української одягу, - зазначають організатори. - Ось і ми, Донецький національний технічний університет, вирішили долучитись до свята, організувавши фотоконкурс "Вишиванка - це твій генетичний код".

Автор фото, яке набере найбільшу кількість лайків в мережі, отримає від адміністрації вузу футболку з символікою ДонНТУ. Участь в акції вже взяли студенти та працівники університету. У ДонНТУ закликають підтримати свято української вишиванки та 18 травня одягнути національну одяг на роботу або навчання.

Читайте також: Дерева львівського скверу одягли у вишиванки

Як раніше повідомлялося, у Канаді пройде парад вишиванок. Окрім національного одягу представники діаспори продемонструють підтримку Україні в боротьбі проти російської агресії.