UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стрілянина в Миколаєві: потерпілий отримав п'ять вогнепальних поранень

У Миколаєві оголосили план "Перехоплення" через стрілянину.

© Новости N
© Новости N
© Новости N
© "НикВести"
© "НикВести"

В результаті стрілянини в центрі Миколаєва чоловік отримав п'ять вогнепальних поранень. Інцидент стався в районі ринку "Юліана" на вулиці Третій Слобідській увечері середи, 6 червня, повідомляє місцеве видання "НикВести" з посиланням на прес-службу поліції.

Очевидці події повідомили журналістам, за пораненим чоловіком гналися кілька людей. Під час переслідування пролунало кілька пострілів, після чого нападники розбіглися в різні сторони. За попередньою інформацією, двоє з них втекли з місця події на автомобілі, повідомляють "Новости N".

Потерпілого госпіталізували в важкому стані. Місце злочину оточено поліцейськими. В місті оголошено план "Перехоплення".

Як повідомлялося, 5 червня на голову громадської організації "Автомайдан-Одеса", члена Ради громадського контролю НАБУ Віталія Устименка напали двоє озброєних зловмисників. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, рубану рану в районі лівого виска, забій грудної клітини, колото-різану рану лівої сідниці. У лютому 2018 року у приміщенні Солом'янського суду Києва, де розглядалася клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у корупції меру Одеси Геннадія Труханова, Віталія Устименка побила група "тітушок". За словами активіста, керував ними депутат одеської міськради Олександр Іваницький, член партії мера міста Геннадія Труханова "Довєряй дєлам".