UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стрілянина в поїзді: порушники барикадувалися в купе і погрожували відкрити вогонь на ураження

Порушників оперативно затримали із залученням спецназу КОРД.

Військовослужбовці, які влаштували стрілянину в поїзді Костянтинівка - Київ, забарикадувалися в купе, через що їх затримання проходило із залученням спецназу. Про це повідомили в поліції Харківської області.

Уточнюється, що близько 2:00 5 квітня в Красноградський районний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі влаштували стрілянину в поїзді. На місце прибуло керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група територіального підрозділу, експерти, вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія.

З'ясувалося, що військові забарикадувалися в купе і стріляли з вогнепальної зброї. У разі штурму поліцейських вони погрожували відкрити вогонь на поразку.

Пасажирів поїзда оперативно евакуювали. Зловмисників вдалося оперативно затримати в ході спецоперації "Грім" із залученням спецназу КОРД.

Читайте також: Біля Запоріжжя частково зійшов з рейок потяг "Інтерсіті"

Нагадаємо, вранці 6 квітня в "Укрзалізниці" повідомили про те, що поїзд №126 Київ - Костянтинівка затримується на шість годин через стрілянину, яку влаштували військовослужбовці в одному з вагонів. У порушників був дозвіл на носіння зброї. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Спецназівці на станції Красноград зняли порушників з поїзда. Після проведення слідчих дій поїзд продовжив рух за маршрутом.

Повідомлялося, що поїзд затримується в дорозі приблизно на шість годин.